2017. november 21., kedd
Termékeink
Túlélő élelmiszerek
Túlélő eszközök
Bear Grylls termékek

Adatkezelés

Adatkezelési feltételek a vásárlás lebonyolítása során
A www.youngphorever.hu honlap, illetve az azt működtető VitaFreeNet Kft. (a továbbiakban: adatkezelő) a honlapon a megrendelés során olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. A honlapon keresztül birtokába jutott minden adatot az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli. A megrendelés során a honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: email cím, teljes név, lakcím, telefon szám, szállitási cim. A megrendelés önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A megrendelésről a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre. A megrendelés során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a megrendelő a megrendelés leadásával kifejezett hozzájárulását adja: vásárlás és kiszállítás lebonyolításához szükséges adatok rögzítése, szállitólevél, számla, Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is.

Adatkezelési feltételek Vásárlói Adatregisztrációnál
A www. youngphorever.hu honlap, illetve az azt működtető VitaFreeNet Kft. (a továbbiakban: adatkezelő) a honlapon a Vásárlói Adatregisztrációs rendszerbe történő regisztráció során olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. A honlapon keresztül birtokába jutott minden adatot az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli. A reisztráció során a honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: email cím, - teljes név, - lakcím, telefon szám. A Vásárlói Adatregisztráció önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A regisztrációról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre. A regisztráció során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a regisztráló a regisztrálással kifejezett hozzájárulását adja: vásárlás és kiszállítás lebonyolításához szükséges adatok rögzítése, szállitólevél, számla, Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is. A Vásárlói adatregisztráció bármikor megszüntethető a következő módon: 1. info@vitafree.hu email címre küldött leiratkozás kérésével, adatok megadásával. A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása az alábbi módon történhet: Webáruházba történő jelszavas bejelentkezés után az adatokat a felhasználó bármikor módosíthatja, vagy az info@vitafree.hu email címre küldött adatmódosítási kérelemmel, adatok megadásával. A vásárló az alábbi módon kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást: info@vitafree.hu email címre küldött kérésével, adatok megadásával. A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni. Az adatkezelő jogosult az adatkérőtől költségtérítésre az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén. A Vásárlói Adatregisztráció megszüntetésekor a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a feliratkozáskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból.

Magyar-Magánszemély-Általános
Ha szeretne értesülni termékújdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adatkezelési feltételek hírlevélre feliratkozáshoz A www. youngphorever.hu honlap, illetve az azt működtető VitaFreeNet Kft. (a továbbiakban: adatkezelő) a honlapon a hírlevélre feliratkozáskor olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. A honlapon keresztül birtokába jutott minden adatot az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli. A hírlevélre feliratkozás során a honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: - név (keresztnév), - email cím, - teljes név (természetes személy esetén) - lakcím (természetes személy esetén). A hírlevélre feliratkozás önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A hírlevélre feliratkozásról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre. A hírlevélre feliratkozás során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a feliratkozással kifejezett hozzájárulását adja: - [hírlevél és blogértesítő], - [VitaFreeNet Kft. saját termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítése], - [évente néhány alkalommal más, a hírlevélre feliratkozót feltehetően érdeklő termék vagy szolgáltatás népszerűsítése]. Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is. A hírlevélre feliratkozás bármikor megszüntethető a következő módon: 1. a www.youngphorever.hu honlap hirlevélre feliratkozás részében megadja nevét, email címét és a leiratkozás gombot kiválasztva az elküld gombra kattintással, 2. info@vitafree.hu email címre küldött leiratkozás kérésével, adatok megadásával 3. vagy a kimenő emailek alján lévő linkre kell kattintani. A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása az alábbi módon történhet: info@vitafree.hu email címre küldött adatmódosítási kérelemmel, adatok megadásával. A hírlevélre feliratkozó az alábbi módon kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást: info@vitafree.hu email címre küldött leiratkozás kérésével adatok megadásával. A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni. Az adatkezelő jogosult az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén a tájékoztatásra vonatkozóan az adatkezelő költségtérítésre jogosult. A hírlevélre feliratkozás megszüntetésekor a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a feliratkozáskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból.